Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gestinet Internet Informàtica realitza una inversió immobiliària de 4’8M€ a La Girada

L’empresa vilafranquina promou un edifici d’oficines nou amb 5 plantes i 2.250 m2.

Aquesta promoció l’està realitzant l’empresa ByEnergy, propietària del terreny, per encàrrec de Gestinet, amb una inversió de 4,8 milions d’euros. Un edifici que serà la seva central amb l’objectiu de convertir‐se en un referent en l’àmbit tecnològic al país, amb seu al Penedès. Actualment aquesta empresa compta amb clients a tot Catalunya en serveis informàtics, serveis a internet, seguretat i consultoria tecnològica per a empreses i institucions, amb una plantilla repartida per tot el país, però el seu centre d’operacions ubicat al nostre territori. En aquest sentit, no fa gaire Gestinet ja va absorbir una empresa de Vic referent del sector, per tal de continuar creixent. Es preveu tenir l’edifici d’oficines acabat pel primer trimestre del 2022 i entrar en funcionament i plena adaptació en el següent trimestre.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: