Dissabte, 22 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC demana més concreció sobre els objectius del Pla Local d’Habitatge

Els republicans proposen ampliar les previsions d’habitatge social

Al mes de juliol es va aprovar inicialment el Pla Local d’Habitatge de Vilafranca i ara s’ha obert un període d’al·legacions. Esquerra presenta un seguit d’al·legacions per millorar el text presentat. Demanen més concreció en els objectius i ampliar les previsions d’habitatge social. Segons manifestava Pere Sàbat en roda de premsa, calen accions per fer front a l’increment de preus de lloguer i la manca d’habitatge. Una de les reivindicacions que més s’han compartit de forma transversal durant aquests anys és la manca de participació real de la Comissió de l’Habitatge, ho explica el membre de la comissió d’habitatge dels republicans, Quim Barberà.

Els republicans també demanen que s’opti per concertar més i millors polítiques amb la Generalitat, un fet que consideren totalment clau per poder dur a terme els objectius del pla.

Efemèrides

22 de juny
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: