Dilluns, 24 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds descarreguen el primer 4 de 8 de la represa a la diada del Mercadal de Reus

A la diada hi han actuat els Xiquest de Reus, Vella de Valls, Jove de Tarragona,, Capgrossos de Mataró i Castellers de Vilafranca.

Aquest diumenge a la diada del Mercadal els Castellers de Vilafranca han descarregat el 5 de 7, el 4 de 8, el 4 de 7 amb agulla, dos pilars de 5 i quatre pilars de 4. Els vilafranquins de camisa verda continuen treballant per assolir una gran diada de Tot Sants.
L’aforament estava limitat a 600 espectadors, asseguts en cadires separades com a mesures anticovid. La Colla Vella dels Xiquets Valls ha fet un 4de7 amb l’agulla, un 5de7 i un 3de7. La diada ha combinat dues rondes conjuntes i una d’individual, on cada colla ha actuat en solitari. La Jove de Tarragona ha fet el 4de7, el 4de7a, 3de7, pde5 i 3pde4.
Els Xiquets de Reus han completat un 3de7, un 4de7, i un 4de7 amb l’agulla, els mateixos castells que han descarregat els Capgrossos de Mataró.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: