Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal atorga ajuts per a propietaris per llogar un habitatge

La finalitat d’aquests ajuts és mantenir, ampliar i millorar l’oferta pública d’habitatge de lloguer de l’Alt Penedès.

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès convoca ajuts per a persones físiques o jurídiques propietàries d’habitatges o assimilades, que vulguin llogar o tinguin llogats habitatges o que vulguin renovar contractes de lloguer, mitjançant la Borsa de Lloguer de l’Alt Penedès.
La Borsa funciona des de fa 14 anys i actualment té més de 200 lloguers vius.

Els propietaris que lloguen mitjançant la Borsa tenen una assegurança de la llar gratuïta, una assegurança que cobreix els impagaments i assistència jurídica gratuïta. A més, per al Servei d’Habitatge del Consell Comarcal és una prioritat garantir una bona relació propietaris-llogaters, per la qual cosa es fa un seguiment de tots els lloguers i un tancament al final de cada contracte.

Els ajuts del Consell Comarcal es poden destinar a obtenir la documentació necessària per a l’arrendament, assolir les condicions d’habitabilitat, reparar o substituir electrodomèstics, contractar subministraments, pagar impostos que afectin l’habitatge o derrames extraordinàries, i a millorar, conservar, reparar o netejar l’habitatge.

El termini per a la presentació de sol·licituds és el 31 d’octubre i es poden tramitar presencialment amb cita prèvia o a través del portal de tràmits i gestions del Consell Comarcal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: