Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Banc dels Aliments repeteix fórmula per el Gran Recapte, incorporant el petit comerç

Com l’any passat es demana fer aportacions econòmiques a l’hora de realitzar la compra o a través del web de l’entitat, que després es bescanvien per aliments.

El delegat a la demarcació de Barcelona del Banc dels Aliments, Víctor Pedragosa, acompanyat del delegat a l’Alt Penedès Manel Medialdea i la responsable de la participació del petit comerç en la campanya d’enguany, Sol Romero; han donat a l’Escorxador els detalls de funcionament d’aquesta 13èna edició.

Enguany es mantindrà el format de l’any passat, en que les persones podien fer la seva donació econòmica a l’hora de completar la compra en una gran superfície; però també hi havia la possibilitat de fer-ho a través del web de la campanya. En aquest 2021, la principal novetat és que es facilita la participació del petit comerç com a col·laborador de la campanya, i els compradors d’aquests establiments també podran fer les seves donacions en aquells que s’hi hagin adherit.

El delegat del Banc d’Aliments a l’Alt Penedès, Manel Medialdea, recordava que la iniciativa va funcionar força bé l’any passat, i animava tothom a participar-hi.

La campanya s’iniciarà l’11 de novembre per recollir donacions a través de la web; i el 19 de novembre en els establiments col·laboradors. El divendres dia 19 i el dissabte dia 20, hi haurà també presència de voluntaris en els punts de donació per informar els clients.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: