Dilluns, 22 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comença la 8ena edició del ‘Compra a prop’ amb 110 comerços adherits i 83 premis

La campanya començarà el proper 24 d’octubre i finalitzarà el 21 de novembre. El sorteig tindrà lloc el 26 de novembre i el lliurament de premis l’1 de desembre a Mas Catarro.

Aquest dimarts a la tarda, el Castell de Penyafort ha acollit una roda de premsa de presentació de la vuitena campanya ‘Compra a prop i descobreix el teu entorn’ de Santa Margarida i els Monjos, Olèrdola i Castellet i la Gornal. Els encarregats de presentar la nova edició del projecte conjunt eren els alcaldes dels 3 municipis implicats. La campanya vol potenciar el comerç local, la restauració i els recursos naturals, culturals i turístics dels municipis i promou l’acte de compra als establiments adherits. Enguany s’han adherit 110 comerços i hi haurà 83 premis. El principal objectiu de la campanya és enfortir el comerç local i visualitzar la promoció com a element clau en el turisme. L’alcalde de Castellet, Miguel Delgado explica amb quina idea va sorgir el projecte.

Per la seva banda, l’alcaldessa de Santa Margarida i els Monjos Imma Ferret feia referència a l’impacte econòmic que suposa la campanya pels tres municipis. I és que segons un estudi realitzat el 2020, la campanya va tenir un impacte econòmic de més de 895.000 euros i va suposar la creació de 9 llocs de treball a temps complet. L’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, explicava com s’ha de fer per a participar al ‘Compra a prop’.

La campanya començarà el proper 24 d’octubre i finalitzarà el 21 de novembre. El sorteig tindrà lloc el 26 de novembre i el lliurament de premis l’1 de desembre a Mas Catarro. El sorteig tindrà lloc el 26 de novembre i el lliurament de premis l’1 de desembre a Mas Catarro.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: