Dijous, 30 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ciutadans demana la creació d’una taula d’avaluació de projectes finançats pels fons europeus

L’objectiu és, segons la formació, fer un seguiment transparent de les propostes i assegurar la rendibilitat social i econòmica dels projectes executats a la ciutat.

El portaveu del grup municipal de Ciutadans a l’ajuntament de Vilafranca, Eladio García, ha anunciat que la seva formació proposarà, en el proper ple municipal, la creació d’una taula d’avaluació de projectes finançats pels fons de la Unió Europa amb l’objectiu, segons ha concretat, de “poder fer un seguiment transparent de les propostes i assegurar la rendibilitat social i econòmica dels projectes executats a la ciutat”. García ha especificat que “la creació d’aquesta taula d’avaluació permetrà destinar els fons mitjançant criteris objectius i quantificables”, i ha afegit que d’aquesta manera “se seleccionaran els millors projectes per a la ciutat”. Així mateix, el portaveu de Cs a Vilafranca ha reclamat que aquesta Mesa d’Avaluació Local estigui conformada per membres del govern municipal, així com per representants dels diferents Grups Municipals de l’oposició, “per a aconseguir l’objectiu de buscar el màxim consens”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: