Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Bon balanç del punt de vacunació a l’Ajuntament de Vilafranca

54 persones han rebut la vacuna contra la Covid-19 en el punt habilitat aquest dissabte a l’Ajuntament de Vilafranca.

Dissabte al matí es va habilitar un punt de vacunació contra la Covid-19 sense cita prèvia a l’Ajuntament de Vilafranca. Formava part de l’estratègia de salut comunitària per arribar al major nombre de persones possible i fer-ho en un punt pròxim a la ciutadania.

En el cas de Vilafranca, les vacunes s’administraven a l’edifici de l’ajuntament en ple matí de mercat. 54 persones s’hi van adreçar al llarg del matí.

El punt de vacunació comptava amb dosis de Pfizer per als menors, ja que aquesta és la fórmula recomanada per a la franja d’edat dels 12 als 18 anys. Però també s’administrava la fórmula de Janssen, que només requereix una dosi, als majors de 18 anys.

Actualment, la campanya intensiva de vacunació s’adreça a tots els sectors de població que encara no s’han vacunat i inclou les persones a partir de 12 anys. La vacunació és, a hores d’ara, l’eina més eficient per contenir l’expansió de la pandèmia de la Covid-19.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: