Divendres, 23 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sergi Sol pronunciarà la conferència institucional de l’Onze de Setembre a Vilafranca

La conferència institucional de la Diada Nacional de Catalunya anirà a càrrec aquest any del periodista Sergi Sol.

La conferència es farà el divendres 10 de setembre, a les vuit del vespre, amb el títol ‘Esperança i llibertat’. Degut a l’actual situació sanitària i complint amb les mesures de prevenció de la Covid-19, la intervenció es farà a l’Auditori del Vinseum amb aforament limitat. Així, hi haurà control d’accés i un cop l’aforament sigui complet, no es podrà accedir al recinte.

Sergi Sol i Bros és periodista i llicenciat en Dret, Doctorand en Dret urbanístic. Col·laborador habitual de diversos mitjans de comunicació i editorials, també es dedica a l’assessorament a empreses i fundacions, i és autor del llibre ‘Oriol Junqueras. Fins que siguem lliures’, un dels cinc llibres de no ficció més venuts el 2018-2019 i el cinquè més venut el Sant Jordi de 2019.

Acabada la conferència institucional, s’anirà fins al monument en honor al president Lluís Companys, a la plaça dels Països Catalans, al barri de la Girada, per fer una ofrena floral.

El dissabte 11 de setembre hi haurà una audició-concert de sardanes amb la cobla Catània, a partir de les 19 hores al pati de l’escola Estalella i Graells. Els assistents a l’acte hauran de dur mascareta i respectar les mesures de prevenció Covid-19.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: