Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pilars, castells i figures a l’acte falconer i casteller infantil

L’acte falconer i casteller infantil ha permès veure pilars, castells i figures al pati de l’Institut Milà i Fontanals.

Aquest dimecres al matí, els Castellers de Vilafranca, els Xicots de Vilafranca i els Falcons han actuat a l’acte falconer i casteller infantil. La Colla Jove no va participar-hi.

L’acte ha tingut lloc al pati de l’Institut Milà i Fontanals amb un format similar a la resta d’activitats de la festa, amb reserva de cadira prèvia i aforament controlat.
Els Falcons de Vilafranca han obert l’actuació després d’haver dut aquest dimarts les seves figures a la plaça de la Vila.

Martina Planas és la cap de la tècnica de canalla dels Falcons.

Per la seva part, els Xicots de Vilafranca i els Castellers de Vilafranca han estat els següents a actuar i han aixecat els seus pilars i castells de forma intercalada. La cap de colla dels Xicots més joves Ariadna Mata Calero parlava pocs minuts abans de l’actuació de la sensació agredolça d’aquesta festa major, en la que almenys s’han pogut posar la camisa i fer algunes construccions.

També les caps de colla dels Castellers de Vilafranca, Clàudia Bruquetas, Foix Miret i Carla Olivella, es mostraven contentes de poder actuar, encara que no hagi estat en condicions normals.

Abans de l’actuació, la canalla dels Verds ha aixecat pilars davant del monument als castellers de la plaça Jaume I.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: