Dimecres, 19 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Alt Penedès registra menys aturats aquest mes d’agost que a l’agost del 2019

S’acaben de publicar les dades d’aturats per comarques a Catalunya i a l’Alt Penedès s’ha produït una baixada de 338 aturats respecte del mes anterior, amb un total de 5.173 persones a l’atur.

A Vilafranca la baixada és de 191 persones menys, amb un total de 2.065 aturats. A Sant sadurní hi ha 476 aturats, 13 menys que al juliol, a Santa Margarida i els Monjos hi ha 38 persones menys a l’atur amb un total de 375 aturats i a Gelida en són 414, 12 menys que al mes anterior. Si ens fixem en les dades interanuals, és a dir comparant-les amb el mes d’agost de l’any passat, la millora és notable. S’ha reduït l’atur a la comarca de l’Alt Penedès en 1.094 persones. El nombre d’aturats al mes d’agost d’enguany és inferor al de l’agost de 2019, malgrat que si es té en compte la taxa d’atur registral encara queda camí per recórrer.
En relació al conjunt de Catalunya, el mes d’agost finalitza amb 391.128 persones aturades registrades a les oficines de Treball, situant-se aquesta xifra per sota del llindar de les 400.000 persones per primera vegada des de febrer de 2020. Respecte del mes anterior, s’ha produït un descens de 17.186 persones aturades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: