Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Bugaderia de Mas Albornà augmenta la seva activitat arran de la pandèmia

La major demanda de neteja i desinfecció provocada per la pandèmia ha fet créixer l’activitat a La Bugaderia de Mas Albornà.

Aquest servei que ofereix la Fundació Mas Albornà està instal·lat en una nau del Polígon de Sant Pere Molanta des de l’any 2016, i treballa en el doble vessant, d’una banda social per donar oportunitats laborals a persones en risc d’exclusió, però, de l’altra, també empresarial oferint un servei de qualitat i competitiu.

Aquests darrers mesos, amb l’augment de la demanda d’higiene vinculades a les mesures per lluitar contra la covid-19 han vist com creixien també les demandes dels seus clients. Això els ha portat ha doblar els torns, ocupant actualment unes 14 persones. Daniel Berlanga és el responsable de La Bugaderia de Mas Albornà.

En el seu cas ofereix servei a centres com el Ricard Fortuny, establiments de restauració o grans empreses assumint la neteja dels uniformes de treball per exemple.

Berlanga remarca el valor afegit que La Bugaderia de Mas Albornà aporta davant d’altres propostes, i que se centra en oferir una oportunitat a persones que podrien quedar fora del mercat laboral ordinari. El lema de la Bugaderia és ‘Roba neta, compromís social’.

Poc a poc han anat creixent i incorporant més maquinària, més moderna i sostenible per tal d’anar adaptant la seva oferta a les demandes que els poden fer els clients. Actualment renten uns 25.000 quilos de roba al més, però tenen capacitat per arribar a doblar aquesta quantitat.

Entre les darreres novetats hi ha la possibilitat de posar un xip a la roba que permet fer-ne el seguiment i saber en cada moment en quin punt del procés es troba i per exemple saber el nombre de vegades que s’ha rentat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: