Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es prohibeix l’accés a la graderia quan no hi hagi competició

Es prohibeix l’accés a la graderia del camp de futbol de Sant Martí Sarroca quan no hi hagi competicions esportives.

Per evitar els reiterats actes d’incivisme de joves que s’instal·len a la graderia del camp futbol, l’Ajuntament ha procedit a clausurar aquest espai. El seu accés estarà prohibit quan no hi hagi competicions esportives i es sancionarà a qui se salti la prohibició. D’aquesta manera, i després de fer reiterats avisos infructuosos, es vol evitar la brutícia per deixalles i burilles que es genera gairebé diàriament, així com també la flaire que arriba a la Piscina Municipal produïda per les substàncies que es consumeixen, tot i estar prohibit fumar a la graderia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: