Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds recuperen la diada de Sant Miquel, amb els Moixiganguers d’Igualada com a convidadats

Els Castellers de Vilafranca continuen preparant la colla per a la diada de Tots Sants, on els agradaria poder comptar ja amb tots efectius a plaça i el públic dret amb mascareta seguint l’actuació.

Aquest diumenge, diada de Sant Miquel, els Castellers de Vilafranca tornaran a sortir a plaça per continuar amb la preparació de cara a la diada de Tots Sants. La diada serà a tres quarts d’una del migdia a la Plaça Jaume I, amb la participació del Moixiganguers d’Igualada.

Com en l’actuació de la Nit dels Xarel·los, l’espai estarà delimitat i es controlarà l’accés del públic, que disposarà de cadires per poder seguir l’actuació, tal com fixa el protocol de la cultura popular.

El president dels Verds, Carles Mata, comenta que la seva voluntat continua sent que tota la colla pogués ser a plaça, i en aquest camí continuen treballant. Recorda que abans de Tots Sants hi ha Santa Úrsula a Valls, i que el sentiment de les colles allà és el mateix.

De cara a les properes setmanes el Verds tenen ja confirmada l’actuació a Reus el proper cap de setmana; i Mata apunta que estan lligant diades per els caps de setmana del 9 i10 d’octubre i del 25 i 26 d’octubre per continuar treballant de cara a Tots Sants.

La diada d’aquest diumenge serà enregistrada per Penedès Televisió per oferir-ne un resum dilluns a la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: