Divendres, 23 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca suma un punt davant l’Olot (0-0) en el primer partit a casa

Empat a 0 davant un dels equips favorits a assolir l’ascens, en el primer partit com a locals de la temporada. El Vilafranca suma dos empats en les dues primeres jornades

El Vilafranca va empatar a 0 davant l’Olot, en l’estrena de la temporada al Municipal. Partit disputat amb moltes ocasions per tots dos equips, però que no patir canvis a l’electrònic. La primera ocasió del matx va ser pels pels visitants, fruit d’un recuperació de pilota de l’equip de la Garrotxa que acaba amb un xut de Sergi Arranz, aturat amb encert per Toni Casamayor.

A l’altra porteria, acció personal de Sergi Escofet, amb un xut que va sortir fregant el pal dret de la porteria defensada per Albert Batalla.

Una falta de David Fontanils sobre Ot Serrano va servir per veure en acció el veterà Eloi Amagat, referència de l’Olot. Amagat va superar la tanca defensiva amb un potent xut que va posar a prova Toni Casamayor. La pilota va sortir refusada amb els punys i es va estavellar al pal.

A l’inici de la segona part David Romo va desaprofitar la millor oportunitat del partit, però, malauradament pels interessos vilafranquins, la rematada li va sortir lluny de pals. A les acaballes del partit, una falta enverinada que executa Eloi Amagat va obligar a Toni Casamayor de nou a treure la pilota amb els punys.

A la conclusió del partit, repartiment de punts. El marcador no es va moure. El tècnic vilafranquí, Ivan Moreno, es va mostrar satisfet en declaracions a peu de camp, i lamentava l’ocasió de David Romo, que hagués estat clau per intentar sumar els 3 punts. Pel que fa a les noves incorporacions, l’entrenador queda amb bon gust de boca.

El proper diumenge, els vilafranquins jugaran al camp dels Canyars davant el Castelldefels, equip que encara no ha puntuat. Van perdre en la jornada inaugural al camp de l’Olot, i aquesta darrera els va tocar descansar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: