Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

1.775 persones han visitat edificis emblemàtics a l’Obrim Vilafranca

La 4a edició d’Obrim Vilafranca ha permès visitar 17 edificis singulars que formen part del patrimoni cultural local.

Durant el cap de setmana de l’Obrim Vilafranca 1.775 persones han pogut conèixer l’interior d’aquests edificis, de la mà de guies i propietaris o persones vinculades a cada espai. D’aquests 1.775 visitants, un 78% ha estat públic local. Un 63% han estat dones i un 37% homes.

En total han estat 153 visites programades a edificis com Cal Figarot, el Palau Baltà, la Casa Macià, L’Agrícol o Covides. També es va poder visitar el Vinseum, amb la nova ampliació i encara sense museografia.

La regidora destacava que l’organització de l’Obrim Vilafranca s’ha anat perfeccionant edició rere edició. La d’aquest cap de setmana era la quarta en total i la segona marcada per les restriccions de la Covid.

L’horari de visita de les cases i edificis era dissabte a la tarda i diumenge al matí. Totes les visites eren amb guia i reserva prèvia, amb la possibilitat de reservar dues cases per jornada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: