Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una riuada es va emportar diversos cotxes al barri de la Girada

Els Bombers de la Generalitat van efectuar el dissabte a la nit un total de 176 serveis relacionats amb les fortes pluges que van afectar tota Catalunya.

En relació a la comarca de l’Alt Penedès es van produir tres fets destacats. Pels volts de tres quarts de deu de la nit a Vilafranca una riuada es va emportar diversos cotxes a la Ronda de Mar. Van ser 20 minuts de pluja i vent intens que va provocar inundació de la calçada en un tram de Ronda de Mar. Agents de la policia van retirar les tapes d’embornals per poder fer marxar l’aigua. També es va ajudar a retirar algunes persones en perill, però no hi va haver ferits.
D’altra banda a Castellet i la Gornal va caure un llamp a sobre d’un transformador elèctric al carrer Londres. I a Torrelavit un altre llamp va deixar sense subministrament elèctric un recinte de caves i els habitatges propers. Es va cremar totalment un quadre elèctric.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: