Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Un projecte per a la implantació d’una xicana de doble revolt a d’accés a Sant Pere Molanta

Un projecte per a la implantació d’una xicana de doble revolt a d’accés a Sant Pere Molanta

La Diputació de Barcelona ha realitzat el projecte per a la implantació d’una xicana de doble revolt a la carretera BV-2415.

En aquest punt, situat a l’entorn de l’accés del cementiri municipal, es detecta un excés de velocitat i s’han produït dos accidents, ja que l’actual traçat rectilini pot arribar generar situacions de risc per excés de velocitat o manca d’atenció.
Les principals actuacions que el projecte contempla són el desplaçament lateral de la trajectòria vehicles amb l’execució d’una xicana i la construcció d’un nou pas de vianants sense prioritat, amb un refugi protegit pel illots físics, que permetrà creuar la carretera i accedir al cementiri. Així mateix, es preveu la il·luminació de la xicana i la cruïlla amb el camí del cementiri a més de la implantació d’unes bandes transversals d’alerta abans de la xicana i la cruïlla. L’actuació té un pressupost de licitació de 87.897 euros i un termini d’execució de dos mesos.
En aquest tram de la carretera el marge dret està parcialment urbanitzat amb un passeig lateral amb arbres que dificulta que es vegin les edificacions existents des de la carretera i, en canvi, al marge esquerre està sense urbanitzar, localitzant-se únicament alguna edificació aïllada, camps de vinyes, una cuneta trepitjable formigó i alguns guals cuneta d’accés a finques.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: