Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’organitza una jornada de portes obertes de totes les capelles de Font-rubí

L’associació Empelt ha organitzat un acte en el marc de la Festa Major de Guardiola de Font-rubí per aquest diumenge vinent.

L’acte consisteix en obrir totes les capelles del municipi per donar-les a conèixer a tothom qui estigui interessat. Es tracta de 9 capelles diferents i a cada capella s’explicarà el context històric i es podrà gaudir d’obres artístiques, teatrals o tasts de vins locals. Entre d’altres una exposició de la col·lecció fotogràfica Temps i Silencis de Roger Velàzquez i en Pere Pascual a Sant Joan de la Massana, o una actuació musical a la església de Sant Pere i Sant Feliu de la Companyia MINIMíssimA. Serà una jornada per conèixer el patrimoni natural, històric i artístic del municipi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: