Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’il·lusionant Noia 21/22 juga el primer partit de la temporada aquest divendres

La primera pedra en el camí serà el Lleida, en el marc de la Lliga Catalana

El Noia encetarà aquest divendres la temporada i jugarà a la pista del Lleida, en partit corresponent a la primera jornada de la Lliga Catalana. L’equip de l’Ateneu presenta un equip totalment renovat. Torna a la banqueta Pere Varias; l’històric capità dels de Sant Sadurní encetarà una segona etapa al club (entre la primera i la segona va haver un parèntesi d’un any a Calafell).

Sobre la pista, moltes novetats. El veterà Jordi Bargalló arriba procedent de l’Oliveirense, Eloi Mitjans del Calafell, Blai Roca del Voltregà i Àlex Joseph del Girona. Al costat de Xavi Costa, Aleix Esteller, Xús Fernández, Adrià Ballart i Roc Pujades s’espera tenir un equip molt competitiu.

De moment, divendres s’estrenen i el proper dimecres reben el Palafrugell. La primera gran cita de la temporada serà el cap de setmana del 10 i l’11 de setembre, amb la celebració de la Supercopa d’Espanya a l’Ateneu, la següent setmana ja començarà l’OK Lliga. Es tracta d’una oportunitat per començar amb molt bon peu la temporada.

Per aquesta primera cita de la temporada serà baixa Adrià Ballart, per una fractura al turmell esquerre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: