Dimarts, 19 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament espera rebre un comunicat oficial que aclareixi l’acte casteller de Sant Fèlix

L’acte casteller del proper dilluns 30 d’agost continua encara pendent de confirmació definitiva.

L’alcalde de Vilafranca recorda que al mes de juliol es va fer arribar a la Generalitat un protocol específic per la Diada de Sant Fèlix que detallava mesures estrictes des del punt de vista sanitari per fer possible que les quatre colles poguessin portar 100 castellers cadascuna a la plaça de la Vila. Davant la situació sanitària i en converses amb les autoritats es va resoldre una segona proposta que contempla 50 castellers per poder fer un pilar de cinc amb totes les garanties. D’aquesta segona proposta l’alcalde, Pere Regull, diu que no n’ha rebut cap resposta oficial i que estan a l’espera que els diguin alguna cosa.
L’alcalde de Vilafranca lamenta la poca sensibilitat del govern de la Generalitat envers la cultura popular i tradicional a la que, diu, se li apliquen criteris més restrictius que no pas a altres activitats.

Pere Regull lamenta que en els darrers dies ha intentat posar-se en contacte amb representants dels departament de cultura i de salut i que no rebia resposta, fins aquest dimarts a la nit quan els va poder traslladar la petició de rebre un comunicat oficial. A l’espera encara d’aquest comunicat de moment es manté la proposta que les quatre colles faran pilars de cinc per Sant Fèlix

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: