Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La presentació de la programació de la FM2021 es farà finalment a porta tancada

L’acte de presentació de la programació de la Festa Major 2021 s’emetrà únicament per Penedès TV, sense accés al públic.

Els administradors de la Festa Major de Vilafranca informen que degut al decés de Miquel Àngel García, president del Casal Societat La Principal i el seu germà Xavier, sotssecretari de l’entitat, s’han vist obligats, en senyal de dol i respecte, a canviar la ubicació de l’acte que s’havia de celebrar demà dimarts.
Demanen disculpes i comprensió per aquest canvi d’última hora obligat per les circumstàncies.
Per disponibilitat, l’acte es trasllada a l’Auditori Montserrat Junyent, a l’edifici de l’Ateneu de Vilafranca. Per motius d’espai, no poden encabir en el nou emplaçament a totes les persones que havien fet reserva d’entrada.
Així finalment l’acte de presentació de la programació de la Festa Major 2021 s’emetrà únicament per Penedès TV a les vuit del vespre, sense accés al públic.
En l’acte, que serà conduït pel periodista vilafranquí de RAC1 Arnau Mañé, es presentaran les actuacions de la part tradicional i la graella musical i d’espectacles, s’explicarà com funcionarà el sistema de reserva i venda d’entrades i es detallaran els formats i els espais dels esdeveniments programats, tant els tradicionals com els lúdics.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: