Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La diada de Sant Fèlix comptarà com a mínim amb un pilar de cinc de les colles

Els Verds han explicat les novetats i actes que presenten de cara a la Festa Major de Vilafranca.

Respecte a la Diada de Sant Fèlix el cap de colla, Siscu Benet, explica que les colles estan a l’expectativa de les autoritats, i que s’està treballant perquè es pugui fer alguna cosa més que un pilar. S’han elaborat uns protocols que ho poden permetre, però que estan pendents de les dades epidemiològiques.
Tot dependrà de l’evolució de les dades, però sembla confirmat que com a mínim hi haurà pilars de cinc per part de les quatre colles, Vella i Joves de Valls, la Jove de Tarragona i els Castellers de Vilafranca.
S’ha marcat el 24 d’agost com a data límit per concretar què es podrà fer per sant Fèlix. D’altra banda les tres colles locals i els Falcons faran un pilar simbòlic davant de l’ajuntament el dia 29 d’agost, a porta tancada.
El dia 31 les colles no participaran a la processó de la Girada i finalment els petits de la colla sí que faran l’actuació del dia 1 de setembre al pati de l’Institut Milà i Fontanals. Els Verds organitzaran com cada any el bateig casteller als nouvinguts de la colla el dia 28 d’agost. També s’han presentat novetats que es posaran a la venda a la botiga de Cal Figarot els dies de festa major. A destacar dues col·leccions de joies realitzades per Jordi Masó. Una inspirada en la colla amb arracades, penjolls i pin. Una altra inspirada en la torre de 9 amb folre i manilles.
Els castellers també han estampat una samarreta amb el lema ‘més verds que mai’. La botiga obrirà els dies 26,27 i 28 d’agost de cinc de la tarda a vuit del vespre i els dies 29,30,31 d’agost i 1 de setembre de deu a dotze i de cinc a vuit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: