Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La conductora d’un turisme ha mort en un accident a la C-243a a Sant Sadurní

El Servei Català de Trànsit informa que aquest divendres a la tarda es va registrar un sinistre viari mortal al punt quilomètric 0,8 de la C-243a, a l’altura de Sant Sadurní d’Anoia.

Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 14.39 h.

Per causes que encara s’estan investigant, es va produïr la sortida de via d’un turisme que va caure per un terraplè. Com a conseqüència de l’accident, va morir la conductora del vehicle. Es tracta d’una dona de 37 anys, WM.P., veïna de Sant Pere de Ribes.

Arran de la incidència, es van activar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres unitats i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que també va activar la seva unitat de suport psicològic.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: