Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La biblioteca Torras i Bages comença a recuperar el nombre d’usuaris

Com a tot arreu la pandèmia ha fet reduir l’activitat també a la biblioteca municipal de Vilafranca.

Especialment els moments més durs, primer tancada i desprès amb restriccions, van fer que es reduís clarament el nombre d’usuaris. Ara mica en mica es van recuperant les xifres. Tot i que es manté distància de seguretat i reducció d’aforament a les sales.
El director de la biblioteca, Daniel Garcia, explica que poc a poc es va recuperant el públic.
Recordem que a l’estiu i fins el 10 de setembre, la Biblioteca Torras i Bages adapta el seu horari. El servei segueix obert, però ho fa en horari reduït. De dilluns a dijous de tres de la tarda a vuit del vespre. Divendres de 10 del matí a dos quarts de dues del migdia i els dissabtes està tancada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: