Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Guillem Cabestany accepta el repte de dirigir l’hoquei patins estatal

Des del passat mes de juliol, l’ex-entrenador del Porto ostenta el càrrec de seleccionador espanyol d’hoquei patins i director tècnic de totes les categories

Guillem Cabestany exerceix des de fa un mes els càrrec de seleccionador espanyola d’hoquei patins i de director tècnic de la Federació. Després de 6 anys exigent a Portugal, dirigint el Porto, Cabestany enceta una etapa radicalment diferent.

Del 14 al 20 de novembre, la selecció espanyola disputarà el Campionat d’Europa. La cita de la localitat portuguesa de Paredes serà la primera gran prova de foc per a Cabestany al capdavant del combinat nacional.

Cabestany destaca que l’hoquei espanyol compta amb una gran varietat de jugadors del més alt nivell. De cara a aquest campionat, confeccionar la llista definitiva serà un beneït dilema.

La setmana passada, Guillem Cabestany va estar present a Sant Pere de Riudebitlles durant l’stage de les categories sots 17 i sots 19 en aquesta localitat, preparant els Campionats d’Europa del mes que ve.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: