Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC proposa una bateria d’actuacions davant l’onada de calor a Vilafranca

Els republicans se sorprenen davant l’absència de cap paquet de mesures per part de l’equip de govern.

El Grup d’ERC Vilafranca proposa un paquet de mesures per afrontar l’actual onada de calor que posin en el centre els col·lectius més vulnerables, com la gent gran, els sense sostre o els usuaris de Serveis Socials. Els republicans exposen que actuacions semblants a les que proposen ja s’estan aplicant a d’altres municipis de Catalunya. Així, proposen intensificar les trucades als col·lectius més vulnerables per tal de recordar-los mesures de prevenció davant l’onada de calor i troben a faltar la publicació i difusió d’un llistat de recomanacions per prevenir els efectes de la calor a la pàgina web i a les xarxes socials de l’Ajuantament. Aquestes recomanacions s’haurien d’adreçar al conjunt de la població de Vilafranca, però hauria de contemplar mesures especials per a les persones grans i persones amb patologies que les facin més vulnerables.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: