Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Xamba, Casal i Monjos ja coneixen els calendaris de la propera temporada

Tota l’acció del bàsquet català començarà el 25 de setembre, després d’una temporada marcada per la pandèmia

Aquesta setmana s’han fet públics els calendaris de la nova temporada del bàsquet català. Els equips del Penedès ja coneixen els enfrontaments que tindran lloc al llarg de la temporada i contra qui estrenaran la lliga. A continuació repassem els calendaris de Xamba, Casal i Monjos.

Pel que fa al bàsquet femení, el Xamba competirà al grup 4 de Segona Catalana. L’equip estrenarà la temporada com a local rebent la visita del Viladecans. Serà dissabte, 25 de setembre, a les 17:45h. El primer cap de setmana de descans està previst precisament, per la segona jornada del campionat. Aturada nadalenca entre el 20 de desembre i el 14 de gener.

El duel intercomarcal del grup, davant el Vendrell, està programat pel 20 de novembre, a les 17h. El duel de la primera volta serà al Baix Penedès. El 12 de març, a les 17:45h, serà el Xamba qui rebrà al conjunt del Vendrell.

Una lliga a 22 jornades, i que finalitzarà el cap de setmana del 2 i el 3 d’abril. El Xamba tancarà la temporada davant l’Àguiles.

El Sènior del Casal, de Segona Catalana, s’estrenarà el mateix cap de setmana, el 25 de setembre, rebent el Sitges al Pavelló Joan Marquès, en horari clàssic, a les 18:15h.

23 d’octubre, a les 18h, visita al Vilanova, i el 18 de desembre a les 19h, partit a la pista del Vendrell, abans de l’aturada nadalenca. El 12 de febrer, el Casal rebrà el Vilanova, i la temporada es tancarà el 2 d’abril davant el Vendrell.

Anem ara a pel tercer en discòrdia, el Monjos. L’equip encetarà la Primera Catalana, en les mateixes dates, el 25 de setembre a les 18h, a la pista del Ribes.

En la jornada 8, duel com a local davant el Samà de Vilanova, 21 de novembre a les 17:45h. El partit de la segona volta serà el 12 de març, a les 18:45h. L’equip dels Monjos jugarà l’última jornada el 2 d’abril, a les 17:45h, a la pista de l’Àguiles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: