Divendres, 30 de Juliol de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Rai Marchan no continuarà al FC Andorra la propera temporada

El jugador tanca una etapa de dos anys al principat, i, en els propers dies, es coneixerà el seu nou equip

El migcampista vilafranquí, a punt de complir 28 anys, ha anunciat que deixa de formar part de la disciplina del FC Andorra, de la Primera RFEF. Marchan ha format part de l’equip del principat durant les dues darreres temporades, disputant un total de 46 partits amb la samarreta tricolor, 38 d’ells com a titular.

En una carta publicada al seu perfil de Twitter, Rai Marchan ha agrait el tracte de tots els companys i membres del club durant aquest temps, així com l’escalf de l’afició. El jugador, textualment, lamenta haver de marxar tan aviat.

En els darrers anys, l’Andorra ha rebut moltes mirades després de que el futbolista del Barça, Gerard Piqué es convertís en el propietari del club, a través de la seva empresa Kosmos Holding. Des d’aleshores, l’equip ha anat escalant de categories, i va ocupar el lloc del ja desparegut Reus Deportiu a la Segona B, després de comprar la plaça.

Durant la darrera temporada, Marchan ha estat sota les ordres d’Eder Sarabia, actual entrenador de l’equip andorrà. Sarabia ha acompanyat molts anys Quique Setién, fent la tasca de segon entrenador. També va ser així durant el temps que l’entrenador cantabre va dirigir el primer equip blaugrana.

Ara s’obre un nou panorama pel futbolista vilafranquí, que ja està a punt de tancar el seu proper destí. Novament, Rai Marchan posarà rumb a l’estranger.

Durant la seva etapa com a futbolista, el jugador ha format part del Leganés i també va militar a les categories inferiors del Reial Madrid. Posteriorment, Marchan va recalar al Valencia Mestalla, al Valladolid Promesas, i al Celta B, que va ser el pas previ a fitxar per l’Andorra.

Ara li espera un nou capítol en la seva carrera esportiva.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: