Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Penedès TV engega una nova temporada del magazine Estiu al Claustre

El programa es podrà veure cada tarda, a partir de dilluns 5 de juliol.

El proper dilluns 5 de juliol comença l’emissió de la nova temporada del programa de Penedès TV, ‘Estiu al Claustre’. Un programa que va néixer l’estiu passat i va continuar a l’hivern sota el nom de ‘Quedem al Vinseum’. Convertint-se, d’aquesta manera, en el primer magazine diari produït per la cadena. Les principals novetats de l’edició d’aquest estiu són que l’escenari enguany serà el Claustre dels Trinitaris de Vilafranca i el magazine comptarà amb tres presentadores que s’aniran combinant les setmanes al capdavant del programa. Les conductores de ‘l’Estiu al Claustre’ són les periodistes Caterina Tallón, Laia Paretas i, com a novetat, Judit Benages. També destaquen les noves seccions. Hi haurà un espai d’humor amb l’equip del programa radiofònic ‘El que faltava’, un d’oratòria per millorar la nostra comunicació o una secció en la que els infants seran els protagonistes, entre moltes altres coses. El programa s’emetrà de dilluns a divendres cada tarda a les 14:30h, les 18:30h i les 22:30h. Amb reemissió l’endemà a les 10:30h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: