Dissabte, 15 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les colles castelleres aturen els assaigs degut als rebrots de Covid-19

Les colles vilafranquines, Verds, Xicots, Jove i també els Falcons, han decidit aturar els assaigs com a mesura de prevenció, tot i que no s’ha detectat cap cas positiu entre els seus membres.

Les dades epidemiològiques han empitjorat i s’està notant a diferents àmbits, també en el món casteller. Les colles vilafranquines, Verds, Xicots, Jove i també els Falcons, han decidit aturar els assaigs com a mesura de prevenció, tot i que no s’ha detectat cap cas positiu entre els seus membres. El cap de colla dels Castellers de Vilafranca, Sisco Benet, explica perquè han aturat els assaigs des d’aquest mateix dilluns. Benet comenta que de moment no tenen una previsió de quan reprendran els assaigs, tot dependrà dels índex de l’epidèmia.

El cap de colla dels Verds ha explicat també que han presentat dues propostes d’actuació per aquest estiu. Una d’elles és la ja anunciada fa dies a Puigdàlber i l’altra és una actuació que s’ha de dur a terme a Vilafranca. Segons Benet, les dates d’aquestes actuacions estan encara a l’aire i aniran en funció de la situació sanitària.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: