Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La FM 2021 presentarà la seva programació en acte retransmès per Penedès TV i Ràdio Vilafranca

El proper dimarts 10 d’agost, a les 8 del vespre, les administradores i administradors de la Festa Major 2021 presentaran en un acte al Teatre Casal la programació i el format de la Festa Major, que, tal com van vingut anunciant, serà “la millor possible” adaptada a la situació sanitària i a les mesures establertes.

En l’acte del dia 10 d’agost, que serà conduït pel periodista de RAC1 Arnau Mañé, es presentaran les actuacions de la part tradicional i la graella musical i d’espectacles, s’explicarà com funcionarà el sistema de reserva i venda d’entrades i es detallaran els formats i els espais dels esdeveniments programats, tant els tradicionals com els lúdics.

L’acte estarà obert al públic i serà retransmès en directe per Penedès TV i Ràdio Vilafranca. El proper dilluns 2 d’agost s’obrirà la reserva d’entrades gratuïtes per assistir a aquest acte mitjançant la web fm2021.vilafranca.cat.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: