Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ja es coneixen les dates d’inici de la propera temporada del futbol català

Les dates van quedar definides en la darrera Assemblea de la FCF, celebrada a Blanes el 30 de juny

En la darrera assemblea general ordinària de la Federació Catalana de Futbol, celebrada dimecres de juny a Blanes, un dels punts de l’ordre del dia era l’aprovació del calendari futbolístic de la propera temporada, la 2021/22.

A falta de celebrar-se el sorteig de les competicions, que decidirà el duels de cada jornada, repassem les dates clau de cara al curs vinent.

Pel que fa a la Primera Catalana, els grups de 14 i 15 equips, començaran el cap de setmana del 3 d’octubre, amb 9 jornades ininterrompudes fins el pont de desembre. Abans de Nadal es disputaran 2 jornades, i la competició s’aturarà fins el 9 de gener.

La següent aturada serà per carnestoltes, el 27 de febrer. A continuació, 6 jornades fins arribar a setmana santa, el 17 d’abril. A partir d’aqui, els grups de 14 equips jugaràn fins l’1 de maig, mentre que els de 15 ho faran fins el 29 de maig.

Les aturades de les dates festives assenyalades, evidentment, seran les mateixes per totes les categories.

Als grups de Segona Catalana de 22 i 24 equips, l’inici està previst unes setmanes abans, el 19 de setembre, i fins el 13 de març. A partir d’aquesta data començaran les fases d’ascens i permanència, que s’allargaran des del 27 de març fins el 5 de juny, amb aturada prevista per setmana santa.

Els grups de Segona i Tercera Catalana de 15 i 16 equips iniciaran la competició el 3 d’octubre, i igual que els de Primera, disputant partits fins el 29 de maig.

Els grups de 18 equips de les respectives categories es posaran en marxa el 19 de setembre, amb partits fins ben entrat el mes de juny, concretament el dia 12.

Calendari apart per la Quarta Catalana, les divisions d’honor i les categories de preferent, que començaran el 26 de setembre i finalitzaran el 22 de maig.

Els equips de futbol base de primera començaran el 3 d’octubre i acabaran el 29 de maig. Els de segona i tercera tenen programat el seu inici i final per una setmana més tard.

El calendari es pot consultar lliurement al web fcf.cat, a la drecera Assemblea General Ordinària, dins de l’apartat Federació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: