Dissabte, 22 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El toc de queda s’aplica a Vilafranca una setmana més

. En canvi, Sant Sadurní i els Monjos, on s’ha aplicat el toc de queda els darrers set dies, han sortit de la llista de municipis afectats.

El toc de queda s’aplica entre la 1 i les 6 als municipis de més de 5.000 habitants amb incidència superior a 400 casos per cada 100.000 habitants en els darrers 7 dies. També a aquells que es trobin total o parcialment envoltats de municipis en aquestes circumstàncies.

A l’Alt Penedès, Vilafranca afrontarà la seva segona setmana de confinament nocturn i Gelida l’haurà d’aplicar des de la matinada del 23 al 24 de juliol. En canvi, Sant Sadurní i els Monjos, on s’ha aplicat el toc de queda els darrers set dies, han sortit de la llista de municipis afectats.

Entre la 1 i les 6 de la matinada no es poden fer desplaçaments ni circular per les vies públiques dels municipis amb toc de queda i els incompliments de la mesura podran ser sancionats amb multes de 300 a 6.000 euros. El confinament nocturn es revisarà cada setmana.

A més, el Govern de la Generalitat ha anunciat mesures de prevenció de la Covid-19 per a tot l’estiu davant la situació de la pandèmia. Es mantenen les trobades amb un màxim de 10 persones i la finalització de l’oci nocturn a les 00.30 hores. El Departament de Salut ha demanat reduir al màxim la interacció social i s’ha posat en marxa la campanya #1decada3 per conscienciar les persones més joves dels riscos d’ingressar a l’hospital a causa de la Covid-19.

Efemèrides

22 de juny
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: