Diumenge, 26 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Mercat setmanal registra menys clients a l’estiu, tot i anar recuperant una certa normalitat

Aquestes darreres setmanes l’afluència al mercat setmanal de Vilafranca s’ha anat obrint seguint el ritme de les obertures en quan a mobilitat i aforaments que s’han anat donant des de les autoritats.

Pendents de com pugui anar evolucionant tot plegat aquests propers dies, en funció del augment de casos que s’estant registrant arreu, les sensacions entre els paradistes del mercat són diverses.

L’Anna, en una parada on venen productes de Castellví de la Marca, explica que aquestes darreres setmanes han baixat les vendes. Un fet que comenta es produeix cada estiu ja que els clients marxen de cap de setmana.

Des del seu punt de vista, els pitjors moments de la pandèmia van ser els primers mesos, quan tot estava tancat. Ells van fer repartiment dels seus productes per les cases, i comenta que va ser una sensació molt estranya.

La Maria Grau també ofereix els seus productes al mercat, en aquest cas des de Pacs. Explica que han notat força l’obertura de la mobilitat facilitant que pugui acostar-s’hi tota la comarca. Pendents dels canvis que pugui haver-hi, valora que està sent un estiu diferent al de l’any passat.

Grau recorda que els dos o tres primers mesos de la pandèmia estava tot pràcticament tancat, i que en el seu cas també van estar repartint productes per les cases. Després de les parades es van instal·lar a la Rambla i poc a poc han anat recuperant una certa normalitat.

De moment aquestes setmanes el mercat ha anat mantenint la seva activitat, obrint en la mesura que les normatives ho permeten els espais i la tipologia de les parades. Ara caldrà estar pendents també de com pot variar la situació en funció de l’evolució dels casos de COVID que s’estan detectant arreu i que puguin comportar noves restriccions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: