Divendres, 30 de Juliol de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca segueix reforçant l’equip de cara al curs vinent

L’equip segueix confeccionant la plantilla de la temporada 21/22, abans de tornar a la feina el proper dimarts, 27 de juliol

A falta de menys de dos mesos per a que es doni el tret de sortida a la nova temporada, el degà penedesenc segueix anunciant cares noves i renovacions.

En els darrers dies s’ha confirmat la continuïtat del davanter Anselm Pasquina, que viurà la seva segona temporada a l’equip. Un dels noms propis de l’equip, Victor Oribe, continuarà una temporada més a Vilafranca. Una de les estrelles de la categoria seguirà sota les ordres d’Ivan Moreno.

També s’ha confirmat el fitxatge d’Antonio Bioque, procedent del Llagostera B. El defensa tornarà a vestir la samarreta del Vilafranca.

Una altra incorporació és la del polivalent migcampista Gabriel Vidal, de 25 anys, que arriba procedent del Figueres, i acumula una consolidada experiència a la categoria. I tanca l’apartat d’arribades el el jove porter Xavi Mañes. Als seus 20 anys, arribarà al Vilafranca després d’haver militat a l’Hospitalet, al Logroñés i al Manchego de Ciudad Real.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: