Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Digittècnic Vilafranca accelera en la planificació de la temporada vinent

De moment, l’equip ha fet oficials 3 arribades: les de Tomás Villares, Emanuel Necchi i Luka Hernández

En les darreres setmanes, el club s’ha posat en marxa per tal d’oficialitzar els nous fitxatges i les renovacions de cara al proper curs. En l’apartat de sortides, ja es va concretar que Enric Martí i Adrián Candamio no continuarien a la disciplina vilafranquina.

Pel que fa a les renovacions, l’equip ja ha confirmat les de Xavi Aragonès, Arnau Ribas, Gabriel Villares, Roger Martí, Joan Vàzquez i David Arellano.

Fa uns instants parlavem de sortides, però també hi ha arribades. S’incorpora a l’equip el jove Tomás Villares, qui en les últimes 5 temporades ha jugat a la Compañía de María. Als seus 20 anys, ara compartirà vestidor amb el seu germà.

També arriba el veterà jugador argentí, Emanuel Necchi. Necchi, de 33 anys, acumula una llarga experiència a diferents equips: ha vestit la samarreta del Mataró, Vila-Seca, Lleida, Coutras, i ara arriba procedent del Vendrell.

L’altra cara nova és la de Luka Hernández, porter nascut a Montblanc, on també hi va jugar. Luka Hernández va viure una etapa a les files del Reus i arriba a Vilafranca procedent de l’Scandiano italià.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: