Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal inicia la preparació de la nova temporada amb una comissió tècnica al capdavant

La comissió ja està treballant en la planificació de la propera temporada, amb l’objectiu de donar forma al projecte esportiu possible

La secció de bàsquet del Casal ha anunciat que, des de la setmana passada, ja s’ha posat en marxa la planificació i coordinació esportives de la temporada 2021/22, a través d’una comissió tècnica, que és la que ha assumit aquestes tasques.

La junta directiva de l’entitat afirma que la decisió de delegar les funcions a una comissió específica «és la millor garantia per consolidar un projecte esportiu que enguany celebra els seu 70è aniversari». Diferents tècnics del Casal seràn els integrants d’aquesta Comissió, que pren les regnes després que Jaume Ràfols hagi estat l’encarregat en les darreres temporades.

L’entitat es mostra molt il·lusionada amb aquesta nova etapa, marcant-se l’objectiu de gaudir del millor bàsquet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: