Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CAP Vilafranca Nord disposa ja d’un mòdul per la Covid per garantir un circuit segur

Aquest mòdul ja feia uns dies que estava instal·lat, però no ha estat fins aquest dimarts que ha obert portes per començar a acollir pacients.

La directora del CAP Vilafranca Nord, Rosa Cañestro, explicava que l’objectiu és poder-hi fer tests ràpids i PCR’s a persones amb símptomes que es vulgui visitar al centre sanitari.

L’atenció al mòdul se centre en ciutadans adscrits al CAP Vilafranca Nord, i que per exemple tinguin visita concertada amb el seu metge i notin símptomes relacionats amb la Covid. D’aquesta manera, abans d’accedir a la zona de consultes se’ls pot fer aquesta prova i garantir un circuit segur i net de virus dins de l’ambulatori.

Cada centre en la mesura de les seves possibilitats organitza poder tenir un circuit net per accedir a les consultes. En el cas del CAP Vilafranca Nord, per disponibilitat d’espai, s’ha pogut instal·lar aquest mòdul. En el seu primer dia de funcionament més d’una trentena de persones ja van passar-hi abans d’accedir al CAP.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: