Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Detingut un camioner per l’atropellament mortal d’un operari a l’AP-7 a Castellet

Els Mossos han detingut el camioner que presumptament va atropellar ahir a la matinada un operari de l’AP-7 a Castellet i la Gornal i va fugir.

El conductor està acusat d’un delicte d’homicidi per imprudència greu i abandonament del lloc de l’accident. Segons la policia, la víctima, un home de 50 anys i veí de Sant Andreu de la Barca, retirava cons amb un company, amb l’ajuda d’un camió petit, en un tram tallat per obres al carril dret de l’autopista en sentit Tarragona. Cap a dos quarts de cinc de la matinada el camió que conduïa el detingut, un home de 47 anys i nacionalitat marroquina, va envair el carril tallat i va atropellar la víctima. L’altre treballador va resultar il·lès.

Segons els Mossos, el camioner no es va aturar després de l’atropellament i va seguir conduint fins a la següent àrea de descans, on va haver de parar pels danys que havia sofert el vehicle. Allà, els agents del cos policial el van localitzar i detenir. El conductor va donar negatiu en el control d’alcoholèmia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: