Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ràdio Vilafranca compleix 39 anys

L’emissora va iniciar la seva trajectòria fruit de l’empenta d’un grup de voluntaris i ha esdevingut avui ja un referent de la comunicació local a Vilafranca i l’Alt Penedès.

Tal dia com avui, un 15 de juliol, de l’any 1982 es feien les primers emissions de l’emissora municipal de ràdio de Vilafranca. Un projecte que va néixer de la il·lusió d’un grup de voluntaris que engegaven un mitjà de comunicació local que amb els anys s’ha consolidat i convertit en un referent informatiu a Vilafranca i la comarca de l’Alt Penedès.

Un fet que ha quedat constatat en aquest darrer any i mig en que malgrat la situació de pandèmia s’ha mantingut al màxim la programació i la informació adaptant-se a les situacions marcades per la Covid, però mirant sempre d’acostar a la ciutadania el que anava passat.

Al llarg d’aquest 39 anys han estat molts els programes i projectes que han passat per els estudis de Ràdio Vilafranca, en una constant aposta per la innovació i estar al costat de la informació local.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: