Dilluns, 15 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
18 joves de la comarca han participat a la 8a edició del programa Forma’t

18 joves de la comarca han participat a la 8a edició del programa Forma’t

Aquest programa capacita les persones joves per reincorporar-se al sistema educatiu i al mercat laboral.

Des d’abril fins a juny de 2021, 18 joves de l’Alt Penedès han participat en el Forma’t, un programa adreçat a persones d’entre 16 i 29 anys, que han abandonat prematurament el sistema educatiu i estan en una situació en què no estudien ni treballen.

En aquesta edició hi han participat joves de Les Cabanyes, Font-rubí, Gelida, Sant Martí Sarroca, Subirats, Torrelles de Foix i Vilafranca.

Els joves participen en un procés educatiu personalitzat i tutelat pel personal de l’Oficina Jove del Consell Comarcal de l’Alt Penedès. La formació els ajuda a explorar els seus interessos i les seves motivacions i a orientar les trajectòries educatives i professionals en funció dels corresponents projectes vitals i professionals. Reben una formació professionalitzadora flexible, adaptada a les necessitats dels participants i orientada a desenvolupar les seves competències professionals, per tal que puguin millorar la seva ocupabilitat o reprendre els estudis.

En acabar el programa, sis dels participants han fet preinscripcions per reincorporar-se al sistema educatiu, tres participants han començat treballs temporals i quatre estan fent seguiment amb el Servei d’Ocupació del Consell Comarcal. Amb la resta, es continua treballant per trobar les opcions més adients.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: