Dissabte, 18 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

VeC reclama al govern que es planifiqui a mig i llarg termini el futur de Vilafranca

El grup de Vilafranca en Comú ha fet balanç dels dos anys de mandat del govern a l’Ajuntament.

Ramon Arnabat considera que hi ha aspectes positius i d’altres de negatius. Els Comuns continuen pensant que ha Vilafranca es podria formar una majoria d’esquerres, com ja van proposar desprès de les eleccions. D’altra banda també considera que el govern manté una actitud tancada envers l’oposició.

Ramon Arnabat, VeC: 50’20’’ nosaltres…critiquen 50’35’’

Arnabat també critica la manca de voluntat del govern per tirar endavant projectes a mitjà-llarg termini i per això creu que ara és el moment de fer un pas endavant i posicionar Vilafranca com un municipi de referència, i que cal treballar conjuntament entre tots els grups municipals per consensuar projectes. Dolors Villaró apunta que han fet propostes en positiu amb 43 mocions als plens de l’Ajuntament, de les quals s’han acceptat la meitat, però lamenta que quedin en l’oblit. I Montse Romagosa apunta que des de VeC seguiren tenint la mà estesa al govern per col·laborar i proposant polítiques progressistes d’esquerres. També continuaran defensant projectes com la segona biblioteca, o la instauració d’un no model per a la gent gran a l’antic hospital.

VeC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: