Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les primeres obres relacionades amb el PIICC començaran al setembre al carrer del Comerç

Amb la presentació de la imatge, que ha de servir per acompanyar totes les informacions relacionades amb el PIICC, des de l’Ajuntament vol donar més visibilitat a les propostes que s’aniran engegant.

L’Ajuntament de Vilafranca ha presentat la imatge amb que volen donar a conèixer als veïns els diferents projectes que s’impulsen en el marc del Pla d’Intervenció Integral del Centre i del carrer Comerç. Un logotip que vol ajudar a transmetre els valors de sostenibilitat, Innovació, Igualtat i Connectivitat que s’associen a la intervenció integral que s’està planificant al voltant del carrer i la plaça del Carme per exemple. Com explica el tinent d’alcalde de l’Àrea d’Acció Territorial i Serveis Urbans, Francisco Romero, la voluntat és ajudar a impulsar la sortida de la crisi reactivant i revaloritzant Vilafranca entre altres conceptes.

Entre les diferents accions que es volen impulsar amb aquest Pla Integral hi ha la nova urbanització del carrer dels Comerç i que està previst es pugui iniciar de cara al setembre un cop es faci la licitació. Al concurs s’hi han presentat 21 empreses.

Aquesta nova imatge que ara s’impulsa ha de servir per acompanyar tota la campanya informativa amb els veïns de les zones afectades per aquest projecte d’intervenció que s’anirà desenvolupant al llarg dels propers mesos.

Aquest estiu ja s’actuarà al voltant de la plaça del Carme per fer els treballs de renovació de serveis de subministrament d’aigua i electricitat, que son un pas previ als treballs que l’estiu de 2022 ja entraran a fons en els temes urbanístic d’aquesta zona i altres carrers adjacents per millorar la connectivitat entre el centre de la vila i els barris.

Aquest Pla d’Intervenció Integral del Centre i del Carrer Comerç té un pressupost que supera els 9 milions d’€ i s’està desenvolupant des del primer semestre d’aquest 2021 en que s’han fet bàsicament els treballs i estudis previs, i està previst finalitzin el segon semestre de 2022.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: