Diumenge, 16 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fira Remeiart culmina tres setmanes d’activitats al voltant de les herbes remeieres

Entre les activitats que oferia la fira hi havia propostes d’alimentació, cosmètica, sostenibilitat, herbes i consciència i creixement personal.

La Fira Remeiart tornava aquest diumenge a Santa Margarida i els Monjos, amb un important conjunt de novetats per adaptar, en la mesura del possible, la seguretat de tots els esdeveniments davant la Covid.

Enguany, per exemple, no hi havia el trenet de pujada al castell però s’havia habilitat un horari especial per les persones amb mobilitat reduïda.

Entre les activitats que oferia la fira hi havia propostes d’alimentació, cosmètica, sostenibilitat, herbes i consciència i creixement personal. La fira incloïa també diverses actuacions musicals i activitats infantils amb tallers de manualitats i ceràmica.

La regidora de Cultura i Festes, Esther Marmaneu, explicava que havia estat un repte repensar el Remeiart.

La fira al castell de Penyafort culminava tres setmanes d’activitats al voltant de les herbes remeieres que han tingut lloc al municipi.

Per a l’alcaldessa de Santa Margarida i els Monjos, Imma Ferret, el Remeiart és un autèntic revulsiu pel municipi, en l’àmbit econòmic però, sobretot en l’àmbit social i permet també saber més de l’entorn proper.

El Remeiart 2021 també ha fet una aposta especial per les sortides de reconeixement de plantes, tast de banys de bosc, caminades pel parc del Foix o propostes de meditació i poesia al mig de la natura, per fomentar la descoberta de l’entorn.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: