Dissabte, 28 de Gener de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comencen els casals d’estiu amb un increment notable d’infants

Aquest estiu el Consell Esportiu de l’Alt Penedès ha superat les xifres d’inscripcions pre-pandèmia.

Aquest dilluns molts nens i nenes de Vilafranca i comarca han començat els casals d’estiu. El Consell Esportiu de l’Alt Penedès s’encarrega de gestionar les activitats lúdico-esportives durant aquest estiu a quatre escoles de Vilafranca i a diferents poblacions de la comarca. El secretari tècnic del Consell Esportiu, Pep Besolí, explicava que enguany han notat un increment d’infants. De fet, aquest estiu han superat les xifres d’inscripcions pre-pandèmia.

Cada any els casals d’estiu del Consell Esportiu segueixen un eix temàtic que enguany és sobre l’heroïna Súper Xarel·la. La directora del casal de l’escola Baltà Elias, Yolanda Jorquera, explicava el tipus d’activitats que es duran a terme.

A l’escola Baltà Elias hi ha uns 130 infants que participen del casal d’estiu. És el cas de l’Oriol Pujol que ja gaudeix del seu segon any en aquest casal. L’Oriol ja esperava amb ganes l’inici del casal d’estiu.

Els casals d’estiu segueixen les mesures sanitària marcades pel Procicat que aquest any són una mica més flexibles que al 2020. Per exemple, l’ús de la mascareta en espais a l’aire lliure no és obligatori, tampoc es prendrà la temperatura a les entrades i es podran barrejar fins a dos grups de nens i nenes. En la majoria dels casos, els casals finalitzen el 30 de juliol. Excepte a l’escola Estalella i Graells i a Sant Martí Sarroca que finalitzaran a mitjans d’agost.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: