Dilluns, 29 de Novembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’oci nocturn posa com a límit la tardor per tornar a obrir, més enllà haurien de tancar

Els locals d’oci nocturn demanen que els estaments públics prenguin consciència de la situació tan precària per la qual passa el sector i que aquesta aturada no s’allargui més enllà de la tardor.

El de l’oci nocturn és un dels sectors més afectats per la crisi de la Covid-19, porten més de 14 mesos tancats i sense haver facturat res. Alguns dels establiments que es dediquen a la nit han tingut la sort de poder reinventar-se per a poder sobreviure però molts altres han hagut de tancar definitivament. En el cas del Grill, a l’estiu van obrir un parell de mesos però els va durar poc. Un dels socis, el Juan Antonio Arribas, assegura que encara que es permeti obrir la restauració fins les 23h, ells es mantindran tancats perquè no els surt rentable. Tampoc s’han plantejat obrir als migdies perquè el públic els identifica com a bar de copes.

En el cas de la Sala 1876 també s’han reinventat per a no veure les arques a zero. La gerència ha obert un Beach Club a Calafell i obrirà un altre properament a Comarruga. El gerent, Dídac Santos, entén que el sector de l’oci nocturn hagi hagut de tancar des del primer moment però esperava una mica més d’ajuts per part de les administracions públiques. Pel que fa a les previsions de reactivació de l’activitat, espera que no s’allargui més enllà del novembre perquè en aquest cas haurien de tancar definitivament.

Ambdós locals demanen que els estaments públics prenguin consciència de la situació tan precària per la qual passa el sector i que aquesta aturada no s’allargui més enllà de la tardor.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: