Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’INS Milà i Fontanals tornarà a acollir aquest mes de juny les Proves d’Accés a la Universitat

El curs passat, en plena pandèmia, el Milà i Fontanals va ser un dels centres vilafranquins que va acollir aquestes proves. Aquest curs és l’únic confirmat a Vilafranca per acollir les PAU 2021.

Entre el 8 i l’11 de juny els alumnes que han acabat segon de batxillerat afrontaran les PAU, les proves d’accés a la universitat. Aquest any, com ja es va fer l’any passat a causa de la Covid, l’Institut Milà i Fontanals de Vilafranca acollirà aquests exàmens. El director del centre, Josep Mateu, comenta que quan els van consultar si volien tornar a acollir-les no van dubtar-ho ja que va ser una bona experiència. Positiva per els alumnes que no havien de desplaçar-se fins a Vilanova com els anys anterior.

L’any passat les proves es van fer al juliol, per tant amb el curs escolar ja finalitzar. Enguany es fan a primers de juny, i això implica un repte logístic ja que l’institut encara estarà a ple rendiment.

Mateu considera que seria interessant que aquesta opció es consolidés, i que centres vilafranquins poguessin acollir les PAU de manera permanent.

La selectivitat tindrà lloc del 8 al l’11 de juny. Per aquest motiu els alumnes de segon de batxillerat han finalitzat les classes i es troben en procés de preparació per als exàmens. Els resultats de la prova es publicaran el dia 25 de juny.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: