Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’espectacle ‘Nedo blau’ arriba la propera setmana a l’Agrícol

L’espectacle ‘Nedo blau’ arriba la propera setmana a l’Agrícol

Es tracta d’un espectacle que combina literatura, música i dansa de la mà la poeta Marta Pérez, la músic Valeria Feigan i la ballarina Aida González.

Vilafranca acollirà l’espectacle ‘Nedo blau’, poesia, música i dansa, que se celebrarà el proper 19 de maig, a les 7 de la tarda, al Centre Artístic Penedès L’Agrícol, organitzat per la Secció literària de l’entitat. Per tal de poder garantir la seguretat sanitària, l’aforament serà limitat i l’entrada es farà segons l’ordre d’arribada fins a completar la capacitat prevista. L’acte es podrà seguir en directe per Instagram (@AGRICOL1876) i més endavant estarà disponible a YouTube.

L’espectacle ‘Nedo blau’ és un passeig poètic que agermana literatura, música i dansa, que ens oferirà la ballarina Aida González, la músic Valeria Feigan i la poeta Marta Pérez Sierra. Introduirà l’acte la crítica literària Anna Ruiz.

‘Nedo blau’ dona veu a la dona. La violència de gènere i l’etern silenci femení i la simbologia del femení en l’existència de la dona empresonada, no només a la presó de la justícia, sinó també a la presó d’una malaltia, del cos, de la cultura, de la religió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: