Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Fi de l’estat d’alarma amb un ambient tranquil i ganes de normalitat a Vilafranca

La fi de l’estat d’alarma s’ha viscut amb un ambient en general tranquil i ganes de recuperar la normalitat a Vilafranca.

La matinada de dissabte a diumenge s’ha viscut amb un ambient en general tranquil a Vilafranca. La Policia Local va doblar les patrulles coincidint amb la fi de l’estat d’alarma i del toc de queda per precaució. Però la majoria de la població va seguir les normes i no hi va haver incidents greus.

Tot i que es constatava un major moviment al carrer, com és lògic, des de la Policia Local destacaven el civisme de la majoria de la ciutadania i les ganes d’anar recuperant la normalitat.

La nit no va suposar un increment especial de serveis. Hi va haver quatre denuncies per no portar la mascareta, quatre requeriments per festes a domicilis de les quals només una va acabar en denúncia per molèsites i per més persones del compte juntes sense ser bombolla de convivència.

Una de les imatges més esperades d’aquest cap de setmana ha estat la de les terrasses i els interiors de bars i restaurants amb clients al vespre.

La fi del confinament nocturn i del confinament perimetral de Catalunya coincidia amb l’ampliació de l’horari d’obertura d’aquests establiments, que passaven a obrir fins les 23h i, per tant, recuperaven els sopars.
La Gabi Núñez és cambrera del Bar La Neus.

La recuperació dels sopars era molt esperada al sector de la restauració, com destaca el vicepresident del Gremi d’Hostaleria de l’Alt Penedès i gerent del Casino Joan Carles Segura.

Segura també destacava que l’ampliació de l’horari respecte el tancament a les 17h que s’estava fent fins ara permet a la clientela anar més tranquil·la a l’hora de dinar.

Des d’aquest cap de setmana tots els comerços poden obrir en l’horari habitual i els actes culturals i equipaments esportius poden obrir fins a les 23h. Pel que fa a les trobades es manté la limitació de màxim 6 persones, excepte convivents.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: